F.A.Q

F.A.Q (Frequently Asked Questions)

Q: Hvorfor ser billederne helt vildt smalle ud når jeg kigger i galleriet?
A: Det er fordi du bruger en gammel version af Internet Explorer. Siden er designet til at virke bedst i Internet Explorer 9, Apple Safari, Firefox samt Google Chrome. Såfremt du har en gammel version af Internet Explorer installeret, vil vi anbefale dig at opgradere den til den nyeste version, eller installere en af de andre browsere som findes.

Q: Hvordan finder jeg et bestemt billede i gallerierne?
A: Gallerierne er opdelt på forskellige måder alt efter hvilket land du søger noget bestemt fra. Sverige er f.eks delt op efter Litra, mens Tyskland, Polen samt Norge er delt op efter tidspunktet eller stedet hvor billedet er taget. På kort sigt vil det være muligt at bruge google som søge værktøj til hjemmesiden her, men ind til videre er kun meget få af billederne indekseret og kan derfor ej søges efter. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig hvis du er på jagt efter et specielt billede.

Q: Må jeg bruge billederne til f.eks min egen hjemmeside eller i et blad/magasin?
A: Billederne er omfattet af reglerne for copyright. Det vil sige, at du må gemme billederne til privat brug, men skal de bruges på en hjemmeside eller trykkes i et blad/magasin, skal du indhente tilladelse først. Såfremt det er til kommerciel brug gælder andre regler – kontakt mig for mere info herom.

Lukket for kommentarer.